MANİSA / SARUHANLI - Dilek Şehit Emrah Akman Ortaokulu

15 TEMMUZ OKUL GAZETESİ

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünü büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladık. Aynı zamanda okulumuzun yeni binasında kutlanan ilk bayram olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesiyle başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma okul müdürümüz Fatih YILMAZ tarafından yapıldı. Öğretmenlerimizin öğrencileriyle beraber hazırladıkları gösteriler ve okunan şiirlerle Cumhuriyet Bayramı heyecanı devam etti. Programın son bölümünde yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi. Velilerimiz ve halkımız da bu anlamlı güne büyük ilgi gösterdiler.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileriyle ''100. Yıl Cumhuriyet Koşusu''nu gerçekleştirdik. Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Dilara YEŞİLYURT moderatörlüğünde 4 farklı kategoride yapılan yarışlara öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterirken öğretmenlerimiz ve personelimiz de yarışların uygulanması aşamalarında destekleriyle katkı sağladılar. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri törenle Okul Müdürümüz Fatih YILMAZ tarafından verildi.

Ekm

7-22 Ekim ''Kodlama haftası '' etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin hem kodlama becerilerini geliştirmek hem de eğlenceli içeriklerle eğitim ortamını zenginleştirmek amacıyla  çevrimiçi araçlarla kodlama faaliyetleri yaptık.

Obasya Gezisi